Els nostres productes


La nostra producció s'ajusta al volum de llet del qual disposem, ja que només elaborem  formatges amb llet  procedent del nostre  ramat. Per tant, es tracta d'una producció molt limitada però d'alta qualitat. És interessant tenir en compte la composició de la llet que utilitzem. Aquesta està certificada com a ecològica pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), amb el número de registre 1648-P.

 

A formatges del Pujol-Orra elaborem formatges d'una forma artesanal, tant de llet crua com de llet pasteuritzada. També tenim una gamma de frescos integrada pels formatges cremós, fresc i mató. Finalment, també comptem amb el tupí del Pujol pels més atrevits.

El resultat final és un formatge que com molts clients ens han dit, sorprèn, ja que supera les expectatives que la majoria de consumidors tenen del formatge de llet de vaca. Normalment aquest producte s'associa a un gust no tant intens com al formatge produït amb llet d'altres espècies. Però la nostra llet és el que dóna aquest sabor tant especial i dota d'un bon cos al nostre producte.

 

 

Us animem a descobrir els nostres productes. En aquest web podreu trobar la informació detallada i les característiques de cadascun. Desitgem que en gaudiu, que en el fons, estan fets per vosaltres!

 

Atentament,

 

L'equip de Formatges del Pujol-Orra.

 

 


Ho sabies? El nostre símbol!


Podràs reconèixer els nostres formatges per aquesta flor.