Qui som? El Pujol de Dachs, és una masia situada a la comarca del ripollès, concretament a la localitat de les Llosses. Aquí hi viu la familia Orra, ja és la tercera generació que dedica la seva vida a la producció de llet de vaca. 

 

L'any 1993, Josep Orra, fundador de Formatges del Pujol-Orra, va decidir anar una mica més enllà i començar a produir formatges. El que va començar com una il·lusió va acabar esdevenint una realitat i actualment la totalitat de la llet produïda es dedica a l'elaboració del nostres formatges. 

 

Uns anys més tard, ja ben arrelada la producció de formatges es va decidir convertir la finca en ecològica. Obtenir la certificació del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) va implicar acollir-se a unes condicions riguroses, per tal seguir oferint una producció de qualitat tot enmotllant-nos amb els requisits que la producció ecològica exigeix (alimentació, sanitat...).

 

Actualment produim una gamma de productes làctics que va des de formatges cremosos o frescos fins a madurats de llet crua o pasteuritzada. Us convidem a visitar l'apartat dels nostres productes, que trobareu en aquesta web. Seguim amb l'il·lusió del primer dia per impulsar la ramaderia tradicional i una producció artesana, ecològica i respectuosa amb l'entorn. Dia a dia seguim lluitant per mantenir l'equilibri entre la nostra producció i l'entorn que ens nodreix. Les vaques pasturen tot l'any i seguim un sistema de producció extensiva, fet cada vegada menys comú en l'explotació de la vaca de llet.

 

Mirant cap al futur podem dir que els nostres esforços es seguiran centrant  en fer aribar el nostre producte de la forma més directe al consumidor final. El nostre objectiu és crear un vincle d'unió entre el productor i el consumidor final que permeti al productor obtenir un preu just i al consumidor final una seguretat i confiança en la procedència i qualitat d'aquell producte.

 

Des de la familia Orra us convidem a gaudir dels nostres productes. En aquest lloc web hi podreu trobar informació sobre ells i on els podeu trobar. Per més informació no dubteu en contactar amb nosaltres. 

 

Atentament,

 

Bruna Puig-Pey Orra,

Neboda de Josep Orra


Josep Orra Capdevila. El "pagès responsable de tot plegat". L'incombustible Josep ha seguit amb la tradició de la familia i actualment és el responsable de Formatges del Pujol-Orra.